Najnovije

TEPIĆ: Da li je Popović-Ivković prošla bezbednosnu proceduru pre ulaska u MUP?

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, poslanica u Skupštini Srbije Marinika Tepić postavila je danas pitanje da li je Biljana Popović Ivković prošla bezbednosnu proceduru pre nego što je zasnovala radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).

Marinika Tepić (Foto: Jutjub)

Tepić je, na konferenciji za novinare, istakla da su prošla tri dana, a da se Popović Ivković nije izvinila, niti podnela ostavku, zbog toga što je Igora Jurića optužila da je odgovoran sa ubistvo i silovanje svoje kćerke (14) pitanjem – „A, gde ste vi bili“.

Prema njenim rečima, skandalozno je što je ona kao državni službenik došla u televizijski duel sa Jurićem, da mu „saspe u lice, da mu se obraća na naprednjački način, puna moći i vlasti“.

Tepić je prenela novinarima i pisanje pojedinih medija da je Biljana Popović Ivković zaposlena u MUP i da je služila „kao protočni bojler“ da se podaci iz Direkcije MUP prosleđuju kriminalcima.

Ona je istakla da se Biljana Popović Ivković čvrsto drži vlasti jer je to jedini garant da bude na slobodi, kao i da se u normalnom društvu, Popović Ivković neće baviti policijom, već policija njome.

Žestoka prozivka Sergeja Trifunovića i Siniše Kovačevića na Tviteru! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA