Najnovije

PODMUKLI UDAR NA TRAMPA! Politički protivnici američkog predsednika smislili novu podlost! (VIDEO)

Protivnici Donalda Trampa američkom predsedniku sada pripisuju Parkinsonovu bolest.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Iskoristili su nastup predsednika SAD na ceremoniji posvećenoj diplomcima vojne akademije u Vest Pointu.

Tačnije, uhvatili su se prvo za činjenicu da je Tramp u jednom momentu pridržao sopstvenu ruku kojom je držao čašu vode.

Potom – još više – za to što se “pridržavao za vojnog policajca koji mu je bio u pratnji dok je sa tribine silazio rampom pod blagim nagibom“.

Prvu epizodu je objasnio ovako:

“Proveo sam sat na bini. Sat! Pod suncem. Drugu ruku sam koristio da vodom ne bih polio skupu svilenu kravatu. Kad sam se vratio kući - imao sam dobar ten“.

Za silazak sa bine je rekao: „General mi je rekao da možemo da napustimo scenu. Otišao sam ... ”- govoreći to, Tramp je otišao do ivice pozornice i pokazao đonove cipele.

“Problem je bio u tome što sam imao cipele sa kožnim đonom koje su dobre za hodanje po ravnoj podlozi, ali nisu  za onakve rampe. Ova u Vest pointu bila je bez ograde i ličila na klizalište“.

U nastavku je otkrio: „Rekao sam generalu da ne mogu sići tamo a da ne padnem na leđa. General mi je predložio da se držim njega, ali nisam hteo da medijima dam priliku za takve snimke. Zato sam generalu rekao:

“Pripremite se jer vas mogu brzo uhvatiti (za ruku) jer ne mogu dozvoliti da padnem pred ovima što prave lažne vesti“.

Tramp je – što je izazvalo smeh – prvo pokazao okupljenim novinarima i snimateljima đonove svojih cipela, a potom je prodemonstrirao svoje spuštanje sa bine u Vest Pointu.

“Proizvođačima lažnih vesti“ je posebn zamerio što nisu pokazali kako je ebnergično i brzo počeo da hoda čim se spustio niz rampu. kada više nije bilo opasnosti da će se okliznuti...

Predsednik SAD je otkrio da je od supruge melanije čuo da je „trend broj jedan“, a da je – kada joj je postavio pitanje `Zbog dobrog govora u Vest Pointu'` - od nje čuo: `Ne, tvoj govor i ne spominju, već tvrde možda imaš Parkinsonovu bolest`.

Svoj nastup u Vest Pointu nazvao je „dobrim ili odličnim“ i dodao:

“Medije moj govor, uprkos tome, nije interesovao. To je tako nepošteno. Ti koji to rade su među najomraženijim ljudima na Zemlji. Loši ljudi!“    

U junu je objavljeno da je Tramp bio podvrgnut godišnjem rutinskom medicinskom pregledu i da je „još zdrav“.

Pročitajte OVDE šta je Vladimir Putin poručio zapadnim zemljama.

Izvor: Fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA