Najnovije

DVERI: "Možda Kon ima stručno znanje, ali je očigledno režimski stručnjak! Svi će morati da odgovaraju za zloupotrebe na štetu zdravlja građana"

Pokret Dveri saopštio je "da prvo jutro nakon održanih lažnih izbora u Srbiji režimski stručnjak epidemiolog Predrag Kon govori o pogoršanju zdravstvene situacije u Srbiji zbog korona virusa i najavljuje nove restriktvine mere.

Boško Obradović sa funkcionerima Dveri (Foto: Jutjub)

Predrag Kon, koji je član Kriznog štaba, oglasio se jutros preko Fejbuka i najavio ponovo uvođenje nekih mera.

“Krajnji je bezobrazluk da čovek koga očigledno vlast drži u šaci kako bi izbegao zatvorsku kaznu zbog afera sa vakcinama, Predrag Kon, samo jutro posle izbora govori o pretećoj zdravstvenoj situaciji u Srbiji, a da se nijednom rečju nije oglasio tokom izborne kampanje. Nije se oglasio ni tokom dana za glasanje kada je hiljade ljudi na preko 8.000 biračkih mesta boravilo u istim prostorijama”, navode Dveri u saopštenju i nastavljaju:

“Nažalost, ispostavilo se ono o čemu su Dveri govorile nedeljama unazad, da su ovi izbori, pored toga što su protivustavni i nedemokratski, i zdravstveno nebezbedni. Dok su Dveri to govorile, režimska struka je ćutala o svim režimskim odlukama koje su pomogle širenju novog talasa zaraze”.

Dveri tvrde da građani više nikome ne veruju iz Kriznog štaba.

“Možda Predrag Kon ima stručno znanje, ali je očigledno da radi u korist odluka režima, a ne u korist zdravlja građana. Postavlja se jasno pitanje: ko će više išta verovati Predragu Konu ili bilo kome drugom iz režimskog kriznog štaba? Predrag Kon i ostatak kriznog štaba će morati da odgovaraju za sve zloupotrebe na štetu zdravlja građana Srbije, koje su učinili po naredbi aktuelnog režima”, zaključuje se u saopštenju Dveri.

Pročitajte OVDE šta je jutros objavio Predrag Kon.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA