Najnovije

Počela je Noć knjige: Nabavite svetske hitove na neverovatnom popustu!

Tradicionalna manifestacija Noć knjige počela je danas. Uz malo odlaganje i u skladu sa okolnostima, 22. po redu Noć knjige ovoga puta trajaće tri dana i održaće se 26, 27. i 28. juna 2020. pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija. Kako bi se izbegle gužve u knjižarama, brinući pre svega o zdravlju čitalaca i zaposlenih, vrata knjižara otvorena su u petak ujutru 26. juna, a veliki popusti primenjivaće se sve do nedelje uveče 28. juna.

Foto-Laguna

Osim ponude, više od 60.000 naslova, i ove godine Laguna je pripremila fantastične popuste. Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

 Popusti na Lagunina izdanja:

za kupovinu jedne knjige biće 25%,

za dve knjige 30%,

za tri knjige 35%,

a za četiri i više knjiga 40%.

 

Popust na knjige izdavača koji su se priključili Noći knjige kao i na strana izdanja biće 20%, dok će gift asortiman biti snižen takođe 20%.

 

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati na čak 60 lokacija u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u 30 gradova u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić).

 

Pokrenuta 2009. godine, Noć knjige je postala najposećenija manifestacija koja promoviše knjigu i čitanje posle Beogradskog sajma knjiga, koju za samo sedam sati poseti više od 50.000 ljubitelja dobre knjige.

 

Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. I ovoga puta veliki broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA