Najnovije

GORI INTERNET! Popularna manekenka pred milionima pokazala kako ona izgleda na ginekološkom pregledu (FOTO)

Supruga muzičara DŽona Ledženda (41), bivša manekenka Krisi Tigen (34) nedavno je odstranila silikone iz grudi, a sada se fotografisala na ginekološkom pregledu i poslala jaku poruku svim ženama.

Krisi Tajgen (Foto: Jutjub)

Naime, Krisi je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz ordinacije želeći da podseti žene na važnost redovnih ginekoloških pregleda, kako bi radile na prevenciji karcinoma grlića materice.

- Ne zaboravite da redovno radite papa test i pregled vaših grudi, iako se svet bliži kraju - napisala je manekenka misleći na to da uprkos pandemiji korona virusa žene treba da idu na redovne preglede.

Ona na fotografiji pozira obavijena papirnim peškirom, a na licu imala je zaštitnu masku, koja je obavezna prilikom izlaska iz kuće u Kaliforniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Na ovom postu za manje od 24 sata Krisi ima oko 980.000 lajkova, a na društvenoj mreži Instagram je prati 30,4 miliona ljudi, koji su oduševljeni što se Krisi trudi da probudi svest o važnosti ženskog zdravlja.

"Otkazali su mi pregled dva puta zbog kovida-19. Papa test izgleda nije bitan u ovoj državi",  "Hvala, trebalo mi je ovo", "Hvala za širenje tako važne poruke za javno zdravstvo! Uticaj ove pandemije na dijagnozu i lečenje raka je zaista zastrašujući", "Krisi Tigen je naše nacionalno blago", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Manekenka je nedavno uklonila implante iz grudi, a svojim pratiocima je pokazala da su joj grudi sada znatno manje, ali izgledaju odlično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

- Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati grudi, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Vrelu akciju Mine i Mensura pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA