Najnovije

Branko Dragaš: Vučićev režim može pasti samo na ulici! Najveća kriza i glad u Srbiji dolazi na jesen kad se sve iscrpi iz naroda (VIDEO)

Ekonomista Branko Dragaš izjavio je da su predstojeći izbori u Srbiji “privatni i poslednji na kojima će pobediti Aleksandar Vučić”.

Branko Dragaš (Foto: Jutjub)

“I svet sada vidi da je diktatorski režim ogoljen i to je razlog zašto smo pali na listama. Sve liste koje izlaze na izbore su privatne liste Aleksandra Vučića i narod jedino kroz proteste može pokazati nezadovoljstvo”, rekao je Dragaš i ocenio kao skandalozno prikazivanje spota SNS bez Kosova i Metohije kao i predaju veštačkog jezera Gazivode Albancima.

On tvrdi da je običan narod, kao i članovi SNS nezadovoljni.

“Oni lagano kapiraju prevaru koju Vučić radi sa njima i kako je uspeo od poštenih i dobrih ljudi koji su ga iskreno podržavali da napravi budale. To najbolje pokazuje primer privatizacije PKB i radnika koji tamo protestuju a članovi su SNS”, dodao je Dragaš.

On tvrdi da će nakon ovih izbora zemlja doći u bezizlaznu ekonomsku situaciju i za to nudi rešenje.

“Najveća kriza i glad u Srbiji doći će na jesen kad se sve iscrpi iz naroda. Vučić je sumanuti diktatora koji ne poštuje Ustav niti ijedan zakon ove zemlje. NJegova biografija je romantizovana verzija krivičnog zakona, i sad je tome došao kraj jer ga ni policija ni vojska ne želi braniti a kriminalci koje je okupio brzo će mu okrenuti leđa”, istakao je Dragaš.

Pročitajte OVDE šta Srpska lista radi u novoj prištinskoj vladi.

Izvor: Slavijainfo TV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA