Najnovije

ČEKALI SU SAMO DA SE NEŠTO DESI I DA ZA SVE OKRIVE TRAMPA: Soroševa udarna pesnica već mesecima planirala pobunu protiv vlasti u SAD!

Pripadnici ekstremno levičarskog pokreta Antifa u Sjedinjenim Američkim Državama počeli su da planiraju pobunu protiv tamošnjih vlasti pre više meseci, navodi "Vašington tajms".

Donald Tramp (Foto: flickr)

Pobuna je širom zemlje trebalo da bude podstaknuta još u novembru, u vreme kada je kampanja za ovogodišnje predsedničke izbore u SAD zaista počela, piše list u ekskluzivnom izveštaju, pozivajući se na tvrdnje jednog zvaničnika organa reda koji ima pristup obaveštajnim podacima o toj tajanstvenoj grupaciji.

Posle smrti Afroamerikanca DŽordža Flojda u Mineapolisu, širom SAD su se dogodile nasilne demonstracije i pljačke, a Antifom - čiji aktivisti su se raširili među demonstrantima - sada se intenzivno bave istražitelji, navodi list.

Drugi sagovornik "Vašington tajmsa" tvrdi da izbor Donalda Trampa za predsednika i revitalizacija SAD predstavljaju pretnju po "nihilističke ciljeve" Antife, koja, po njegovim rečima, podstiče nasilje kako bi stvorila haos i očajanje i dovela do Trampovog poraza na predsedničkim izborima.

I sam Tramp je Antifu označio kao jednu od grupacija koje stoje iza nasilnih protesta, a savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Robert O'Brajen je izjavio da američki zvaničnici zahtevaju više obaveštajnih podataka o aktivnostima te grupe u svetlu događaja koji su se odigrali proteklih dana, navodi list.

Šta je ruski ambasador u Turskoj, izjavio za S 400, saznajte OVDE!

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA