Najnovije

NOGO: Tramp će uhapsiti Vučića kao saradnika Antife! (VIDEO)

Kad je Antifa proglašena za terorističku organizaciju, koja je rat donela na teritoriju SAD, to ukazuje da sledi veliki obračun. Tramp će ispitivati svaki kontakt te organizacije sa svakim čovekom na planeti. Kad je u pitanju teroristička organizacija, svaka zemlja je dužna da sarađuje. Već je 7.500 vojnika Antife uhapšeno. Ambasador Entoni Godfri obilazi pojedine ministre u Vladi Srbije da bi opstruisao istragu Antife.

Srđan Nogo (Foto: Jutjub)

Ovo za „Srbin info“ i „Centar”, u emisiji „Intervju“, otkriva narodni poslanik Srđan Nogo i otkriva sve detalje o aktuelnoj situaciji u svetu i u Srbiji.

– Zamislite koliko je saradnika USID-a i Antife u Srbiji. Imamo najmanje pet članova Vlade, koji su saradnici Antife. Ne samo Vučić, već je i vlast Borisa Tadića sarađivala sa Antifom. Veliki Soroševi projekti su u Srbiji, a umešani su Slaviša Kokeza, Siniša Mali, brat Ane Brnabić… Praktično, Telekom Srbija i Elektroprivreda Srbije finansiraju Antifu.

Srđa Popović je preko Antife pokušavao demonstracijama u SAD da spreči Trampa da preuzme vlast, a država Srbija se pravila mutava po ovom pitanju.

Aktuelna vlast Srbije, koju je postavio Soroš, je praktično dovela zemlju u poziciju da bude optužena za terorizam protiv SAD. Zbog toga je za mnoge u vlasti sudbina već zapečaćena.

Milion i dvesta hiljada vojnika ID-a je dovedena na novo ratište u Evropu. NJu koordiniše ista ekipa, koja upravlja i Antifom. Zato Sorošu su potrebni sada izbori 21. juna u Srbiji. Šta će Vučiću vrediti da osvoji 100 odsto na izborima, kada ga SAD proglase za vođu terotističke grupe i počnu da ga love kao Bin Ladena. Ko će ga spasiti? Jel treba da dočekamo da SAD puste raketu na Andrićev venac? Da li ćemo kao narod da dozvolimo takvu bruku, da kao narod koji je stradao od Soroša, od albanskih terorista, sada stradamo jer će Vučića da proglase za teroristu? Vučiu i ostalima je bolje da im se sudi ovde, nego u Gvantanamu.

Vojska i policija neka dobro razmisle da li će da ginu za Vučića ili za Đilasa? Srpski narod će da ustane i da se obračuna sa izdajnicima. Trenutno u Srbiji imamo 30.000 migranta. Kako će snage bezbednosti sa njima da izađu na kraj?

Izbori 21. juna su apsolutno nezakoniti. Predlažem skup 20. juna. Ako se skupimo tada u velikom broju, nema izbora 21. juna. Pozvao sam i opoziciju da se uključi u ovaj projekat.

Pola Vlade i neki bivši predsednici su bili sa Tijanom Ajfon. I sad se mi bavimo njom, umesto ključnim temama u zemlji. Bar 20 odsto članova SNS neće glasati za Vučića.

Soroš neće dozvoliti Vučiću da odloži izbori na jesen, da vidi šta će se desiti 3. novembra u SAD, pa da Vučić može da trguje. Vučić mora sada na izbore, a sa sobom će u bezdan za sebe vezati celu zemlju.

Metju Palmer nije video Trampa, ne sme ni da ode u SAD. Američka ambasada ovde radi za Soroša, a ne za Trumpa. Neće Vučić nikada videti Trumpa, a neće ni Đilas.

Vučić je sebe i svoju porodicu upropastio. Može da zabija glavu u pesak, ali treba da mu bude jasno da je gotov. Čak 80 odsto ljudi neće izađi na izbore. I pored toga Vučić će proglasiti pobedu.

Zato mi pravimo miting 20. juna od 17. časova. Zato ćeš Vučiću 21. jun pre dočekati u zatvoru nego što ćeš slaviti izbore. Da je cela opozicija ujedinjena oko ovog protesta, Vučić ne bi ni smeo da ide na izbore – poručuje Srđan Nogo.

Sergej Trifunović o problemima s vlašću i okršajima s opozicijom! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA