Najnovije

ŠKORO: "Nije slučajno da rok i za prijavu za 100 evra i rok za predaju izbornih lista ističe u ponoć!" (VIDEO)

Danas ističe rok za predaju izbornih lista Republičkoj komisiji za izbore zakazane za 21. jun, a novinar Srđan Škoro u emisiji "Među nama" kaže da je danas zadnji rok i za prijavu građana za 100 evra pomoći i da je to takmičenje praktično za istu stvar samo što je prijavljivanje u parlamentu za malo veće pare.

Srđan Škoro (Foto: Jutjub)

“Ovi mučenici i mi zajedno, ceo narod se juri za 100 evra i nije slučajno da se to poklopilo i da rok ističe u ponoć”, rekao je on.

Na pitanje kako se dogodilo da bez ikakvog razmišljanja i rešenja opozicija ulazi u priču izbora, poštuje pravila igre za koje sama kaže da su pravila koja ne postoje, Škoro je rekao da mi praktično živimo 30 godina u istom sistemu i da oni ne znaju ništa drugo, a da ove koji izlaze na ovakve izbore ne računa u opoziciju.

“Oni svesno ulaze u nešto za šta znaju da je korupcija, da je kriminal, jedno saučesništvo u svemu ovome šta radi ova vlast, oni bukvalno izlaze svesno i tu nema nisam znao. Kažu da nikad gore nije bilo, da je posle korone bilo još gore i ti izlaziš, a zašto izlaziš, e to su one stvari o kojima niko neće da priča, a koje glase 3.000 evra po poslaniku i 1.000 evra plate za tog poslanika i to je prosto biro za zapošljavanje, stranački”, istakao je Škoro.

Smatra da je, kako kaže, poštenije izaći pred građane i reći – ljudi, mi imamo problem zaposlenih, ne mogu da plaćam svoje poslovne prostorije, ovako ako ne uđem ja ne mogu da preživim, meni je to jedini izvor prihoda.

“Mi smo naparavili kao društvo zanimanje narodni poslanik, to nigde u svetu ne postoji” napomenuo je on, dodajući da “imate ljude koji menjaju stranke, menjaju se sistemi a oni su i dalje narodni poslanici i stalno su tu da brane naše interese, a u stvari brane samo svoje”.

O čemu je još Srđan Škoro govorio pogledajte u video snimku:

Ko je sve na listi Sergeja Trifunovića? Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA