Najnovije

VUČIĆ: Moraće ili da me ubiju ili pobede na izborima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je sinoć da niko ne može na silu preuzeti vlast u Srbiji, navodeći da ga ne interesuju kakvu vladu neko hoće, jer je narod na izborima izabrao kakvu vladu želi.

Vučić (Foto: Jutjub)

Mene da uplaše i slome neće nikada, da mi je glava na panju, neće me slomiti, rekao je Vučić i poručio opoziciji da može da ga ubije ili pobedi na izborima.

Upadnu u Skupštinu – i šta onda? U Predsedništvo – i šta onda, da opljačkaju, u Vladu? Ja sam taj koji bira sledećeg mandatara. Realno objektivno mogu da urade je da me ubiju i tad mora sve, rekao je Vučić u Parizu za TV Pink.

Morate predsedničke izbore, jer nema onog da imenuje mandatara, ne vidim šta drugo mogu da naprave, rekao je Vučić.

Mene ne zanimaju saveti kakvu vi vladu hoćete, rekao je Vučić, narod je rekao kakvu vladu hoće i ja odgovaran narodu, a ne tajkunima koji su tako opljačkali zemlju.

Svim ljudima normalnimm, koji su protiv nasilja i divljanja, želim da kažem da moramo biti uzdržani, da ne pokažemo nervozu i da ne idemo na skupove da se ne bismo zarazili, poručio je Vučić. On je ocenio kako je jedna od mogućih opcija i da su demonstranti slikom iz Beograda želeli da otežaju poziciju Srbije uoči razgovora sa Prištinom.

Vučić je ponovio svoju raniju ocenu da skupovi u Beogradu nemaju veze sa merama protiv korona virusa, već se radi o želji da se neki „dočepaju vlasti bez izbora“.

On je konstatovao da će biti „super“ ako učesnici protesta večeras budu sedeli, ali ako budu donosili benzin biće loše za njih.

Vučić je poručio da će odgovarati svi koji čine nasilje, ponavljajući da ni Hortijevi fašisti nisu palili zgradu Gradske kuće u Novom Sadu. Branićemo i Beograd, Niš, Novi Sad, slobodu u Srbiji, sačuvaćemo Srbiju, rekao je Vučić.

Lažna država povukla dokument o pregovorima Beograda i Prištine! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA