Najnovije

NOVA SRPSKA DEMOKRATIJA: Režim u panici širi lažne vesti

U kolikoj je panici režim Mila Đukanovića zbog izbornog poraza sa kojim će se ubrzo suočiti, najbolji dokaz su lažne vesti vezano za sednicu Glavnog odbora Nove srpske demokratije.

Portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević (Foto: Jutjub)

Naime, Glavni odbor NSD je juče održao sednicu i doneo set odluka koje po Statutu stranke spadaju u delokrug rada najvišeg stranačkog organa. Predsednik stranke Andrija Mandić je predložio a Glavni odbor jednoglasno, bez ijednog glasa protiv i uzdržanih, izglasao svaki od tih predloga. Glavni odbor je odlučio da NSD učestvuje na narednim parlamentarnim izborima, a takođe je doneo odluku da NSD na tim izborima nastupi u najširoj mogućoj opozicionoj koaliciji, saopštio je Marko Kovačević, portparol NSD.

On naglašava da što se tiče pregovora sa potencijalnim partnerima, formiran je pregovarački tim koji će nakon razgovora sa svakim od tih opozicionih političkih subjekata Predsedništvu stranke i liderima DF-a podneti izvještaj i predložiti konkretna rešenja.

- Nikakve kvote ni mandati nisu pominjani ni deljeni na jučerašnjoj sednici. Nakon završenog glasanja predsednik stranke se obratio članovima Glavnog odbora i iskazao čvrstu veru u pobedu opozicije na izborima. U vremenu kada su stotine hiljada ljudi kroz najveći pokret naroda u istoriji Crne Gore,  u veličanstvenim litijama, pokazali da odbrana svetinja i zaustavljanje tiranina nema druge alternative osim narodne pobede niko nema pravo da sumnja u neki drugi ishod. Koliko lično veruje u takav ishod Andrija Mandić je posvedočio i stavom da on neće više nikada biti poslanik opozicije i da poraz na izborima nije opcija kojom će se rukovoditi NSD I DF. Kao predsednik stranke on će nas voditi u pobedu na ovim izborima, a u skupštinskoj sali, nakon izbora, boraviće jedino kao poslanik parlamentarne većine. Režimska namera, da iz političkog života, bez borbe isključe predsjednika NSD Andriju Mandića je samo nastavak lažnog suđenja za izmišljeni državni udar drugim sredstvima. Takođe, druga lažna vest o deobi mandata među opozicionim strankama i navodne pouzdane informacije po tom pitanju su u direktnoj funkciji zavađanja opozicije i pokušaja njenog skretanja sa glavnog cilja, a to je smena režima, u plitki sporedni politički rukavac u kom treba raspirivati navodnu jagmu potencijalnih partnera DF-a za poslaničkim mandatima, ističe Kovačević.

Šta je prošlo Nikšićem, saznajte OVDE!

Izvor: novosti.rs

Bonus video

Goran Šarić - „Osmanlijska invazija na Balkan — najveća katastrofa u istoriji ovih prostora!“

Knjigu Aleksandra Dugina “Četvrta politička teorija” možete poručiti OVDE.

 

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Najnovije vesti - PRAVDA

Urbancube