Najnovije

PRIZOR KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU! Ovako su se delije oprostile od Bora Lalevića (VIDEO)

Bor Lalević poznati estradni menadžer koji je pre tri dana preminuo od posledica koronavirusa sahranjen je juče u Beogradu.

Delije se oprostile od Bora Lalevića (Foto: printskrin)

On je između ostalog bio poznat kao veliki navijač Crvene zvezde pa su ga "Delije" na dirljiv i emotivan način ispratile na večni počinak.

Zbog trenutne situacije sa pandemijom koronavirusa sahrani je prisustvovao uži krug porodice i prijatelja kao i navijači Crvene zvezde.

Upravo su navijači na groblju i napravili scenu od koje su se mnogi naježili, upalili su 38 baklji simbolično zbog godina koliko je imao kada je preminuo Bor Lalević i zapevali jednu od najpoznatijih navijačih pesama Zvezde: Dobro znaj.

Reč je o nezvaničnoj navijačkoj himni zvezdaša, a navijači su uz poštovanje socijalne distance upalili baklje i zapevali u glas kroz dim pirotehnike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on

"Fondacija Delije" koja se bavi humanitarnim radom se oglasila povodom smrti Bora Lalevića i objavila kako se radi o čoveku koji je organizovao veliki broj dobrotvornih koncerata:

"Danas se u bolji život preselio brat Bor, naš brat sa Severa gde je proveo dve i po decenije. Puno ljudi nas napušta, ne objavljujemo vesti o tome uvek, ali brat Bor je imao velike zasluge za rad naše fondacije, najviše oko organizacije humanitarnih koncerata. Veliki gubitak za njegovu porodicu i za Sever. Nedostajaće nam. Molimo se za spas njegove duše u večnosti, da mu se blagi Gospod smiluje. Večan pomen u Carstvu Nebeskom", napisali su iz fondacije.

Potresnu ispovest Majka Tajsona pročitajte OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA