Najnovije

POLICIJA PRIZNALA: MUP Crne Gore se iživljavao nad mitropolitom Amfilohijem! Sada je sve jasno!

Uprava policije priznala je da im je tužilac Nikola Boričić 22. juna naredio da puste na slobodu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija više od tri sata pre nego su to učinili.

Mitropolit Amfilohije (Foto: Jutjub)

To su napisali u obaveštenju dostavljenom osnovnom državnom tužiocu Boričiću, koje je on, uz izjašnjenje, poslao Tužilačkom savetu.

Policija, međutim, od dana kada je poglavar Mitropolije crnogorsko-primorske saslušan, odbija javnosti da objasni zbog čega su i po čijem nalogu satima držali i ispitivali mitropolita, nakon naređena tužioca da ga puste na slobodu i protiv njega podnesu krivičnu prijavu.

Tog dana poglavar MCP nezakonito je satima zadržan u zgradi Centra bezbednosti Podgorice, a inspektori su njegovim braniocima, advokatima Božidaru Milonjiću i Draganu Šoću, govorili da tužilac Boričić svakih sat, porukom preko vibera, postavlja dodatno pitanje.

Zbog toga su se, nakon saslušanja, žalili Tužilačkom savetu, ističući da je ponašanje tužioca Boričića prema mitropolitu Amfilohiju "bilo neprofesionalno, moralno nedopustivo i namerno usmereno na fizičko iscrpljivanje".

Bivši obaveštajac SAD uveren da je Alijansi došao kraj, a sve je počelo zbog jednog broda! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA