Najnovije

A POLICIJA ĆUTI: Lažni izbori u Vučićevoj državi (VIDEO)

Neverovatan prizor viđen je nedaleko od biračkog mesta u Zrenjaninu, gde je juče bilo glasanje na ponovljenim izborima. Nekoliko ljudi vodili su spiskove u prostoriji udaljenoj oko 30 metara od mesta gde se održavaju izbori, ali nisu želeli da pokažu o čemu se radi. Policija koja je prethodno došla na poziv, otišla je posle telefonskog razgovora.

Drama na biračkom mestu u Zrenjaninu (Foto: printskrin)

Jedan od aktivista iz Zrenjanina zajedno sa ekipom lokalne televizije KTV ušao je u prostorije gde je sedelo nekoliko osoba i vodilo spiskove koje nisu želeli da pokažu, a pretpostavlja se da je u pitanju već unapred pripremljena izborna malverzacija.

Mladić koji je ušao unutra insistirao je od pomenutih osoba da mu pokažu o kakvim se spiskovima radi, što su oni odbili, da bi jedan od njih pozvao policiju, a potom otišao sa lica mesta zajedno sa papirima.

Dvoje policajaca trebalo je da interveniše i ustanovi o čemu se zapravo radi, ko je ovde u pravu, a ko nije. Međutim, nakon što je policajac završio telefonski razgovor, on i koleginica napustili su prostoriju bez utvrđivanja da li se radi o mutnim radnjama i kakvim.

- Doviđenja, prijatno i bez... - izustio je policajac, koji je pognute glave izašao iz prostorije.

- Sačekajte malo, vi odlazite gospodo? Zašto niste uzeli ovo što je predmet krivičnog dela? Ko vam je naredio da odete? Žmurite na sve ovo što se ovde događa - rekao je mladić koji je došao na lice mesta sa TV ekipom, na šta su policajci ostali nemi, ušli u vozilo i nastavili svojim putem.

Grenel stiže u Beograd, nosi poruku od Trampa lično! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: KTV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA