Najnovije

Ovo je pitanje zdravstvene bezbednosti nacije: Apsolutno je neprihvatljivo da naša vlast planira da na našem stanovništvu testira vakcinu

- Apsolutno je neprihvatljivo da naša vlast planira da na našem stanovništvu testira prva u Evropi nekakvu kinesku ili bilo čiju drugu vakcinu bez konsultacija sa strukom mimo kompromitovanog Kriznog štaba. Ova tema mora da prođe ozbiljnu javnu raspravu! - kaže lider Dveri Boško Obradović reagujući na najavu Aleksandra Vučića da će Srbija dobiti prva vakcine od jedne neimenovane zemlje.

Obradović i Vučić (Foto: Jutjub)

- Ovo je pitanje zdravstvene bezbednosti nacije i o tome ne može da odlučuje jedna lopovska vlast koja krade na nabavci respiratora ili maski, a da ne govorimo o potencijalnoj visokoj korupciji u vezi sa nabavkom novih vakcina. Ko može da veruje Konu, Vučiću i Lončaru po ovom pitanju – pita Obradović.

Povodom najave predsednika Srbije da pre kraja godine možemo da imamo vakcinu protiv korone reagovao je doktor Dušan Đokić (specijalista pedijatrije) u kragujevačkom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć.

„Grobovlasnik naših života, samozvani despot Srbije Aleksandar Neponovljivi, najavio je vakcinu protiv korone do kraja godine, mada u redovnim okolnostima razvoj vakcina traje pet do deset godina, da bi sa sigurnošću bila bezbedna, sa minimumom neželjenih reakcija. Stanovništvo Srbije biće deo probne populacije po volji despota, a sramno ćutanje silnih profesora medicinskih fakulteta, doktora svih profila i zvanja, dopuštanje da političari donose odluke ovakvog nivoa i značaja, kao što je bilo i histerično kupovanje respiratora po svetu bez konsultovanja struke, deo je žalosne slike Srbije po meri idiota“, napisao je doktor Dušan Đokić (specijalista pedijatrije) u kragujevačkom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć i rečeno reagovanje objavio na viber grupi Kolegijuma lekara Hitne pomoći.

Dačić dobija novo ministarstvo. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA