Najnovije

"Posle saslušanja Tačija život mi je u opasnosti!"

Bivši poslanik u kosovskoj skupštini Gani Geci oglasio se na svom Fejsbuk profilu uz konstataciju da mu je život u opasnosti, posle saslušanja predsednika Hašima Tačija u Haškom sudu za ratne zločine, prenosi Gazeta ekspres.

Kadri Veselji, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj. (Foto: Jutjub)

Geci je na Fejsbuku objavio video poruku u kojoj je rekao rekao da je iz Brisela i prijateljskih zemalja Kosova dobio informacije da mu je život u opasnosti.

– Želim da podelim neke informacije sa vama i građanima Kosova, jer su me juče oko 18:00 na telefon zvali neki ljudi iz Evropske unije, Brisela i Holandije. Želim vam reći da nakon saslušanja predsednika, Brisel ima informacije da mi je život u opasnosti. Zato želim da podelim ove informacije sa vama. Juče mi je rečeno da budem oprezan – rekao je Geci.

Gani Geci je u septembru 2018. godine javno optužio Hašima Tačija da je naredio ubistvo nekadašnjeg ministra odbrane u vladi Bujara Bukošija dok je bio u egzilu kao i Ahmeta Krasnićija, čiji ostaci tela su sahranjeni u Prištini 20 godina posle ubistva u Tirani 1998.

Specijalno tužilaštvo je, po podizanju optužnice protiv Hašima Tačija i lidera DPK Kadrija Veseljija, koji se terete za ratne zločine, saopštilo da je optužnica objavljena i zbog kontinuiranih pokušaja Tačija i Veseljija da ometaju i podrivaju rad Specijalnih veća.

Američki ratni avion probio vazdušni prostor Sirije! Više o tome OVDE.

Izvor: Kosovo onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA