Najnovije

"SAMO UJEDINJENI MOŽEMO POBEDITI": Mandić poručio da veruje u trijumf opozicije nad Milovim bezbožnim režimom!

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), kazao je da čvrsto veruje u pobedu opozicije na predstojećim izborima i poručio da će uraditi sve što je u njegovoj moći da do toga dođe

Andrija Mandić (Foto: Jutjub)

- Za ostvarenje tog velikog cilja spreman sam na sva odricanja, tako da oni manji dobici, poput zadržavanja poslaničkog mandata, za mene ne postoje - kazao je Mandić.

- U ovom vremenu napada virusa na ljudski organizam i nasrtaja bezbožnog režima na našu veru, jedini sigurni recept za pobedu nad tim zlom je dogovor i zajedništvo.

Zajedništvo koje smo prethodnih meseci praktikovali u krsnom hodu samo treba pretočiti u jedinstvenu listu i bratski dogovor svih onih koji žele da Crna Gora bude drugačija, da bude bogatija, uspešnija, zemlja svih njenih građana a ne vlasništvo omanje grupe nepristojno bogatih i sebičnih ljudi.

Posebno je važno da se opozicija sabere danas, u ovom teškom vremenu, kada se Aja Sofija pretvara u džamiju, a u naše svete hramove upada policija i hapsi naše vladike, svestenike i vernike. Ja čvrsto verujem u pobedu i uradiću sve što je u mojoj moći da pobedimo na izborima 30. avgusta.

Za ostvarenje tog velikog cilja spreman sam na sva odricanja, tako da oni manji dobici, poput zadržavanja poslaničkog mandata, za mene ne postoje. Stotine hiljada hrabrih građana Crne Gore, čiji je i DF deo, vlastitim pokretom i zajedničkim naporom su pokazali da poraz nije opcija.Zato kada svi stanemo jedni pored drugih i kažemo da idemo zajedno, lista ce se sama od sebe skicirati i posložiti jer tada idemo sigurno napred u – pobedu.

Turski i Grčki brodovi čekaju komandu, ovo je Grčka poruka Erdoganu Više o tom OVDE.

Izvor: Večernje Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA