Najnovije

CRNOGORSKI DIKTATOR U SVE VEĆEM PROBLEMU! Mila ni policija više ne sluša!

Crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću čak je i njegova policija počela da otkazuje poslušnost i da odbija da učestvuje u teroru protiv Srba.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

Kako javlja podgorički portal IN4S, veliki deo policajaca iz Centra bezbednosti Budva zatražio je bolovanje ili godišnji odmor kako bi izbegao sukob sa svojim sugrađanima.

- Iz ovog razloga u Budvi je navodno angažovan deo pripadnika policije sa severa. Na pitanja da li je u ovom gradu angažovano ljudstvo iz drugih opština i iz kojih, Uprava policije nije odgovorila. Takođe, navodno je došlo i do verbalnog sukoba između direktora policije Veselina Veljovića i komandira policije u Budvi zbog prekoračenja policijskog ovlašćenja i prekomerne upotrebe sile - piše IN4S.

Komentarišući ove navode, portparol NSD Marko Kovačević kaže da je Đukanović pred policajce stavio nemoguć izbor - on ili narod.

- Narod nikada nije izgubio bitku protiv bilo kog režima, pa neće ni protiv ovog. To je ono što i veliki broj policijskih službenika razume i shvata. Oni koji žele da bez griže savesti i sramote nastave da žive u zemlji i posle odlaska Đukanovića sa vlasti uzimaju odmor, odbijaju zadatke, a u krajnjem slučaju napuštaju službu. Svi su svesni da je kraj režima blizu i niko ne želi da bude deo prljavih, sramnih poteza - naglašava Kovačević.

SNS nema 2 miliona glasova! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA