Najnovije

PROFESOR PRAVNOG PORUČIO VUČIĆU: Gospodaru, izbacuješ studente, zato što nisu tvoji glasači!

Kao profesora Univerziteta u Beogradu mene je sramota što se ova vlast ovako bezdušno odnosi prema našoj budućnosti. Da li ova vlast zna da su ispitni rokovi u toku i da najveći deo naših studenata koji žive u studentskim domovima nemaju gde da ostanu? Kako će ta naša deca da polažu ispite? Da li ova vlast zna da roditelji te naše dece nemaju para da im plaćaju prevoz do Beograda samo za potrebe ispita i smeštaj van studentskog doma?

Svetislav Kostić (Foto: Jutjub)

Ovako je Svetislav Kostić, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, na svom fejsbuk profilu opisao kako se oseća povodom ponašanja nadležnih prema studentima koji se predstavljaju kao glavni krivci za širenje virusa i koje je zbog toga trebalo oterati iz doma, dodajući da je odnos države i društva prema studentima sramota i bruka.

- Da su ta naša deca dovedena u gori položaj samo zato što nemaju para da plaćaju stanove po Beogradu. Ovakav odnos prema srpskim studentima je sramota i bruka! Ta su deca bolja od svih nas zajedno. Od mene, svakako! Ali se zato nemilice pare dele penzionerima, vernom biračkom telu Gospodara, dok se naša budućnost izbacuje na ulicu. 

Takođe, profesor je pozvao sve studente, ukoliko nemaju alternativu, da mu se jave kako bi im pomogao oko smeštaja za julski ispitni rok.

- Svi moji studenti sa studijske grupe, sa vežbi i sa izbornog predmeta koji nemaju gde za ovaj ispitni rok neka mi se slobodno jave na mesindžer ako im bilo kakava pomoć treba u pogledu smeštaja za ovaj ispitni rok. To ću ja da rešim. I izvinite, deco, što smo vas ovako nedostojni - zaključio je profesor.

Koje nove mere će Beograđani morati da poštuju pročitajte OVDE.

Izvor: direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA