Najnovije

ZAKAZAN NOVI PROTEST PROTIV VUČIĆA: Nedelja u 20 sati ispred Skupštine, evo šta je cilj!

Predsedništvo "Dosta je bilo" pozvalo je građane na protest ispred Skupštine Srbije u nedelju u 20 sati.

Skupština Srbije (Foto: Jutjub)

- Vlast još uvek nije dala ni vreme ni datum održavanja konstitutivne sednice ,a 4. avgusta ističe zakonski rok od 30 dana proglašenja konačnih rezultata izbora – rekao je Radulović i dodao da se i dalje vode pravni postupci pred Ustavnim sudom i Evropskim sudom za ljudska prava oko neregularnosti izbora. 

Radulović je rekao da je to uvodni protest za glavni protest na dan kada bude zakazana konstitutivna sednica Skupštine Srbije na kojom će blokadom probati da spreči njeno održavanje.

- Hoćemo da se skupimo u nedelju 2. avgusta u 20 časova kako bi pokazali  da nećemo falsifikovane izbore – rekao je Radulović.

Radulović je optužio Vučića da u Srbiji sprovodi nemačku kolonijalnu politiku koja vodi cepanju Srbije dok za uvrat dobija njihovu političku podršku. 

- Mi smo u završnim fazama nemačke politike na Balkanu koja želi da odvoji Kosovo od Republike Srbije. To hođe da urade sa pravno obavezujućim sporazumom koji bi trebao Kosovu da da mesto u UN – kaže Radulović dodajući da će nakon konstituisanja Skupštine ta Skupština promeniti Ustav kako bi pravno obavezujući sporatzum bio gotov.

Radulović je objasnio da ako narod do 4. avgusta blokadom bude sprečavao konstituisanje Skupštine zakonski rok za njeno konstituisanje će isteći i time će biti sprečena izdaja Kosova i Metohije.

Nemačka ekonomija je dotakla dno, a više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA