Najnovije

Ivana je bila jedna od najlepših voditeljki u Srbiji, udala se, promenila posao i u petoj deceniji izgleda ko boginja (FOTO)

Autorku i voditeljku emisije "Ja to tako" Ivanu Baltić već godinama nemamo prilike da vidimo na malim ekranima, još od 2018. od kada se njen projekat ne emituje, a važila je za jedno od najšarmantnijih lica na TV-u.

Ivana Baltić (Foto: Jutjub)

Ivana je udata i davne 2014. godine brojni mediji pisali o njenom venčanju sa arhitektom Zoranom Aleksićem sa kojim se godinama zabavljala. Usledila je srećna vest da je voditeljka trudna, ali i informacija da će čitavu trudnoću morati da provede po strogim pravilima zbog zdravstvenih problema koje je imala.

- Život mi se mnogo promenio tim pre što imam komplikacije u trudnoći i što, po savetu lekara, moram strogo da mirujem. Tako sam od jedne hiperaktivne osobe postala žena koja najveći deo dana provodi ležeći kod kuće. Od trenutka kad sam saznala da sam trudna, prva misao bila je da ću biti aktivna trudnica, da ću živeti kao i do tada i da neću slušati previše tuđa iskustva već pratiti sopstveni ritam. Poslednji mesec u godini, decembar, za autore emisija je „najzaposleniji“ mesec i ja sam radila punom parom, kao da nisam u drugom stanju. Pripremala sam i snimala emisije, a imala sam i dodatne obaveze zbog pripreme novogodišnjih, božićnih i ostalih prazničnih emisija. Sve te aktivnosti izazvale su izvesne tegobe u noći pred zakazano snimanje. Tu noć sam provela u bolnici, a gostima smo otkazali snimanje i vest se munjevito proširila. Na sreću, beba je bila dobro, ali mi je naređeno strogo mirovanje narednih meseci. Znala sam da je situacija ozbiljna, ali ne koliko, a tek kad je prošao najkritičniji period shvatila sam svu važnost naloga lekara o strogom mirovanjiu i besprekornoj disciplini - izjavila je Ivana pre šest godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on

Par je u sedmom mesecu organizovao venčanje za najbliže članove porodice i prijatelje.

Uz odličnu gastronomsku ponudu i mnoge svetske specijalitete koji su se služili tog dana, džez muzika pokazala se kao pravi izbor.

- O venčanju smo i ranije govorili, a planovi su se intenzivirali od veridbe koja je sklopljena u novogodišnjoj noći. S obzirom na to da sam u drugom stanju veliko slavlje za sve nama drage ljude napravićemo kada i ja budem mogla da se veselim kako dolikuje. Verujem da će nam biti lako da to organizujemo, jer sada imam iskustvo, iako je ovo bilo malo i intimno okupljanje za najbliže. Ovo je bio dan za porodicu i kumove, ali nismo zapostavili nijedan segment u organizaciji koja bi bila i na velikoj svadbi, od prevoza gostiju, svečane torte, odgovarajućih toaleta, dekoracije prostora, fotografa - izjavila je voditeljka u intervju za jedan nedeljnik nekoliko dana nakon venčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on

U julu 2014. godine stigao je naslednik Andrej, a ponosni roditelji u potpunosti su promenili životne navike i sve podredili nasledniku. Ivana se u nekoliko navrata vraćala da vodi svoju emisiju na televiziji "Pink", a onda je od 2018. godine prestala i posvetila se novom poslovnom projektu. Sudeći po njenom Instagramu Ivana je postala kreatorka, te je lasnirala svoj brend.

Očigledno da je ovo novo poslovno poglavlje u životu voditeljke i da, makar za sada, nema u planu da se vraća na male ekerane. Zanimljivo je to, da u 44. godini života izgleda fantastično.

Skandalozne snimke go go igračica sa vašara u Vrdniku pogledajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA