Najnovije

ŠOK FOTKA ČEDE JOVANOVIĆA PODELILA SRBIJU: Neki se naslađuju, a neki mu žele brz oporavak da bi mogao da odgovara! (FOTO)

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović oglasio se iz Infektivne klinike, i to na svom Tviter nalogu gde je objavio i šokantnu fotografiju. Inače tamo je smešten zbog komplikacija izazvanih koronavirusom i poručio da ga je kiseonik sačuvao.

Čeda Jovanović (Foto: Jutjub)

"Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak”, napisao je Jovanović na svom tviter nalogu.

E sad, psihijatri bi rekli mnogo što šta o onima koji se raduju nečijoj bolesti ili smrti daleko bilo, ma ko on bio, ali u slučaju Jovanovića pojavili su se razni zluradi komentari, ali i oni koji pokazuju da ima protivnika koji mu žele brz oporavak.

Naravno, postavlja se i pitanje koliko je umesno i svrsishodno objavljivati fotografiju iz bolničke postelje i da li je u pitanju marketing ili šta god, edukacija svakako nije.

Pročitajte OVDE   zašto se LJajić boji i ne spava po celu noć.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA