Najnovije

JEZIVA ISPOVEST DOKTORA IZ KOVID BOLNICE: Na izlazu su bile naređane kese, pitao je sestru šta je u njima, odgovor ga je sledio (VIDEO)

Doktor Dejan Žujović, načelnik dnevne bolnice gradskog zavoda za plućne bolesti, koji je juče šokirao Srbiju svojim intervjuom na TV Slavija u kome je izneo niz optužbi na račun predsednika Aleksandra Vučića i Kriznog štaba bio je i sam bolestan od korone. On je u emisiji ispričao scenu iz bolnice koja mu je najteže pala.

Ilustracija (Foto: Jutjub)

- Tužno je bilo dok sam ležao u bolnici, izađem na jednu dužnu terasu gde su sve sobe izlazile. Prvo jutro kad sam izašao video sam da tamo stoje sve neke kese ispred izlaznih vrata, u kesama je bila garderoba. Pitao sam sestre šta je ovo – “ostaci pokojnika”. Stoje tu dok ih neko ne pokupi, garderoba. Onda izađeš drugo jutro i vidiš čoveka koji kopa po tome. Pitam ga “šta radiš to”, “da li znaš pta je to”, a on odgovori “pusti me tražim nešto”. Celog života da ne navučem gaće ili čarape ne bi kopao po garderobi – ostacima nekog pokojnika – ispričao je dr Žujović.

On je ispričao i o svom radu sa pacijentima, ljudima na respiratoru i mladim ljudima koji su preminuli od korone.

Zašto je dr Žujović poručio Vučiću da ne se*e više saznajtre OVDE.

Kako Krizni štab falsifikuje brojeve umrlih saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA