Najnovije

Nova vlada će biti formirana najkasnije do 25. avgusta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da će razgovori o formiranju nove vlade biti završeni najkasnije do 25. avgusta, ali da ne isključuje da će to biti završeno i ranije.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

Prema njegovim rečima, od 15. ili 16. jula će krenuti u konsultacije oko formiranja vlade prvo sa manjinskim, a zatim i sa drugim strankama.

„Ne delim ljude na stranačke i nestranačke, već na sposobne i nesposobne, poštene ili one koji nisu pošteni, na vredne i lenje… Biće značajnih promena u vladi i ministarstvima“, objasnio je predsednik Srbije i SNS.

Republička izborna komisija (RIK) je pre dva dana na sednici usvojila je Izveštaj o ukupnim rezultatima izbora za narodne poslanike Narodne skupštine, u kom se navodi da je izborna lista „Aleksandar Vučić–Za našu decu“ osvojila je 1.953.998 glasova, odnosno 60,65 odsto od svih birača koji su izašli na izbore, odnosno 188 mandata.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na istoj konferenciji da su od sutra zbog širenja korona virusa zabranjena javna okupljanja sa više od pet ljudi u zatvorenom i otvorenom prostoru, a da se od petka do ponedeljka uvodi policijski čas.

Pročitajte OVDE   od kada počinje policijski čas i do kada traje.

Izvor: Danas

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA