Najnovije

DEMONSTRANT KOGA JE SRBIJA ZAVOLELA, POKAZAO DOKAZ O VUČIĆEVIM LAŽIMA: Očev izveštaj iz Zemunske bolnice začepio usta režimu! (FOTO)

Petar Đurić, čovek koji je tokom protesta u utorak uveče u Beogradu rekao da mu je otac preminuo jer nije bilo dovoljno respiratora u Zemunskoj bolnici, odgovorio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru na njihove navode da to što je rekao nije tačno.

Petar Đurić (Foto: Jutjub)

Đurić je na Fejsbuku, uz izveštaj iz Zemunske bolnice, Vučiću odgovorio da je njegov pokojni otac tri dana čekao na red za respirator.

"Vučić i Lončar se nisu ni potrudili da provere da li je to tačno, jer u svojoj bahatosti polaze od toga da je lako popljuvati nekog malog i da im niko ništa ne može. Koliko su bahati i bezobrazni, iskopali su moje nestašluke iz škole i ispljuvali me javno", rekao je.

Dodao je da ne spori da je bio nemirno dete, ali je i upitao da li se to može porediti sa "njihovim permanentnim lažima kojima se služe".

"Očekujem izvinjenje od predsednika i ministra zdravlja. Ukoliko se to ne dogodi, podneću krivičnu prijavu za laži koje su izrečene o meni", zaključio je Petar Đurić.

Podsetimo, Vučić je na konferenciji za novinare u sredu rekao da je notorna laž izjava Petra Đurića da mu je otac umro u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora, dodajući "da nikad nije nedostajao nijedan, i da postoje protokoli".

Vojska odbila naređenje Vučića da se sukobi sa narodom! Više o tome OVDE!

 

Izvor: N1/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA