Najnovije

"VARIJANTA B" DOZVOLJAVA UPOTREBU SREDSTAVA PRINUDE NAD NARODOM: Bivši policajac razotkrio da je režim započeo nemire! (FOTO/VIDEO)

Po društvenoj mreži Fejsbuk je počela da kruži izjava bivšeg policajca Jovana Golubovića gde navodi da je za nemire u Beogradu kriva sama policija, odnosno oni koji kontrolišu službe, a to jest državni vrh.

Zapaljena policijska vozila (Foto: Jutjub)

Da podsetimo, u Beogradu 07.07 je započet skup više hiljada (po nekim navodima i više desetina hiljada) građana Republike Srbije nezadovoljni režimom Aleksandra Vučića.

Narod se okupljao ispred Skupštine u što većem broju i uzvikivali su parole protiv Vučića. Protest je bio miran sve dok se nisu pojavili snimci zapaljenih vozila MUP-a Srbije. 

Posle toga, stvari se zahuktavaju i policija ispaljuje suzavce prema okupljenima nakon čega nastaju nemiri po ulicama naše prestonice.

Međutim, na Fejsbuku se oglasio Jovan Golubović koji na svom nalogu tvrdi da je policajac u penziji i navodi da se radi o takozvanoj “Varijanti B”.

To znači, da je zapaljena “marica” podmetnuta od strane službi da bi antirežimski protest prerastao u nerede.

Kao dokaz za to, on tvrdi da je to što na vozilu nema registarskih tablica i da se radi o starom modelu Pežoa koji je povučen iz upotrebe.

Naveo je da je “Varijanta B” u postupanju policije kada treba da se opravda upotreba sredstava prinude, poput suzavca, pasa, konjice, vatrenog oružja, itd.

Vojska odbila naređenje Vučića da se sukobi sa narodom! Više o tome OVDE!

 

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA