Najnovije

LAŽNI SUKOB JE HLEBA I IGARA ZA NAROD: Otkud Milo na Vučićevoj televiziji?!

Iako se redovno govori i potencira na sukobu na relaciji Aleksandar Vučić - Milo Đukanović, stvarnost je ipak drugačija. Naročito ako se ima u vidu da je predsednik Crne Gore gostovao na televiziji TV Prva CG, čiji je vlasnik Srđan Milovanović blizak prvom čoveku Srbije i Srpske napredne stranke, koji osim ove televizije drži i B92 i Koprenikus.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

Đukanović je rado viđen gost na TV Prva za crnogorsko podneblje, a u najnovijem izlaganju, koje je trajalo čitava dva sata, možemo videti da je u većem delu svojih stavova podsećao na Vučića.

Tako je Milo istakao da ne treba razmišljati o odlaganju izbora, izrazivši uverenje da će u toku narednog meseca biti uspostavljena puna kontrola nad epidemijom koronavirusa u toj zemlji. Samim tim, tvrdi on, biće bezbedno da građani izađu na birališta.

Podsetimo, isto to je odlučio i Vučić početkom juna, stvorivši privid da je korona pobeđena, kako bi ostvario cilj i organizovao izbore.

S obzirom na Đukanovićeva gostovanja na televizijama koje su u direktnom vlasništvu ljudi bliskih SNS-u i Aleksandru Vučiću, može se zaključiti da je sukob dvojice državnika fingiran, a da su odnosi na toj relaciji i te kako zadovoljavajući.

Ako Srbi budu slavili Oluju to će biti prekretnica u odnosima srpskog i hrvatskog naroda na bolje, tvrde Nemci! Više o tome pročitajte OVDE!

 

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA