Najnovije

Tajson pretrnuo od straha, pa "nokautirao" ajkulu: Pogledajte boks-spektakl na dnu mora (VIDEO)

Ekipa Diskaverija održala je neobičan podvodni „boks duel“ u kojem je legendarni Majk Tajson „nokautirao“ morskog psa.

Majk Tajson "nokautirao" ajkulu (Foto: printskrin sa Fejsbuka)

Naime, kako prenosi „Fajtsajt“, u produkciji „Diskaveri Čenela“, posle tri podvodne runde slavio je Tajson i tako postao „Svetski prvak morskih pasa“.

Ekipa Diskaverija se potrudila da kroz marketing „upakuje“ priču oko meča Tajsona i ajkule, pa je tako prvobitno najavljen „Tyson vs. Jaws“ program, kao deo tradicionalnog „Shark Week“ (nedelja morskog psa).

Oni su kroz tu promociju uspeli da navedu gledaoce da pomisle kako će dobiti priliku da vide boks duel Tajsona i morskog psa. Duel na tri runde je na kraju viđen, ali nije bio baš bokserski. Nauka je bila na prvom mestu.

Tajson je zapravo odradio duel na tri runde s više različitih morskih pasa, koji je izgledao ovako: U prvoj rundi Tajson je morao da roni zajedno sa njima, dok je u drugoj rundi pušten na dno otvorenog mora, gde je cilj bio da odgurnuti morskog psa, ako mu priđe previše blizu. Ono najteže, za šta je sam Tajson rekao da se nasrmt uplašio, bila je treća runda. U njoj je Tajson morao da uhvati morskog psa u zahvat i dovede ga u stanje imobilnosti.

Kamere su snimile Tajsona kako je u tome uspeo, a deo snimka objavljen je i na Fejsbuku „Shark Week“. Iz Diskaverija su ovu Tajsonovu pobedu proglasili nokautom, a on je dobio titulu „svetski prvak morskih pasa“. Na kraju su zahvalili gledaocima uz objašnenje kako je ovo sve odrađeno u svrhu nauke.

Tajson sada ponovo može da trenira za meč protiv Roj DŽons, koji je odložen za 28. novembar.

Piramide štite od korone! Više o tome OVDE!

Izvor: vesti-online. com

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA