Najnovije

DR STEFANOVIĆ: Od korone se ne umire, nema dokaza da postoji, a Nestorović je… (VIDEO)

Ne može da se dokaže da postoji korona, jer u našoj zemlji do sada nije urađena još ni jedna autopsija, koja bi pokazala da je od nje neko oboleo. S druge strane, neverovatno kako su sve vlade sveta ekspresno prihvatile nevidljivog neprijatelja.

Milorad Stefanović Blumenau (Foto: Jutjub)

Ovo ističe dr Milorad Stefanović Blumenau i napominje da je vlastima u Srbiji neko iz SZO rekao da moraju ovako da se ponašaju i tu nema vrdanja. Do pre 3-4 godine SZO je svakoj zemlji izdavala preporuke, ali od tada te preporuke se pretvaraju u naredbe.

– Od korone se ne umire. Nisam siguran ni da je to virus. Šta god da je u pitanju, važno je da li imunološki sistem svakog čoveka ne mora da reaguje na koronu kao alergijski kada ga ujede pčela i da ga ne ugrozi taj otrov.

Za borbu protiv ove, ali i mnogih drugih pošasti je veoma važan vitamin D3. Zato je boravak na zdravom suncu od izuzetnog značaja. Postoje i kupovni vitamini D3, koje možete da kupite u apoteci za par stotina dinara i da se zaštitite od virusa.

Znam dvojicu kolega koji su odbili da budu članovi kriznog štaba, jer su znali da moraju da pričaju ono što im se kaže i nisu želeli da se kompromituju.

Kada nosimo masku, mi prihvatamo da nosimo taj žig. Oko 10-15 odsto lekara je svesno da je sve ovo prevara, ali se plaše da progovore. Jedan pulmolog, koleginica koja se usprotivila javno, posle pet dana je smenjena.

Dr Nestorović je šarmantan čovek, ima izvesno znanje i ljudi su stekli poverenje u njega. Stekli su se uslovi da preuzme ulogu dobrog policajca, dok je dr Kon loš policajac. Ni jedan, ni drugi ne govore istinu, s tim da Kon baš uopšte ne govori istinu – rekao je naš sagovornik.

Šta je još dr Stefanović rekao o kolegi Nestoroviću, vakcinama, kao i o mnogim drugim temama, pogledajte u veoma interesantom intervjuu.

Neprijateljski dron krenuo ka ruskoj bazi, a onda ga sačekalo iznenađenje! Više o tome OVDE.

Izvor: Srbin Info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA