Najnovije

MILO STOJI IZA TRGOVINE LJUDIMA? Đukanović u centru organizovanog kriminala

Predsednik Pokreta za promene (PzP)i kandidat za poslanika koalicije “Za budućnost Crne Gore“ Nebojša Medojević kazao je da vlast sprema dovođenje više hiljada Roma iz Italije, Nemačke i Holandije koji će glasati na izborima 30.avgusta.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

On je na konferenciji za medije kazao da će oni biti dovedeni brodom u luke Bar i Drač, a prvi dolazak se očekuje ovih dana u luku Bar.

Za njihovo dovođenje su, kako je rekao, zaduženi državni funkcioner P.M. i aktivista Demokratske partije socijalista (DPS), S.A.

“Mi znamo puna imena. Znamo preko kojih agencija su kupljene karte, znamo sve o logistici tog projekta. ..Romi koji treba da dođu da glasaju nisu iz Crne Gore. Sumnjamo da se radi o ozbiljnom organizovanom kriminalu trgovine ljudima…”, kazao je Medojević.

On je istakao da se u susret izborima nastavlja i zloupotreba Elektroprivrede Crne Gore, navodeći da imaju podatke koliko nelegalnih graditelja traži priključenje struje “u naseljima u kojima DPS ima razgranatu mrežu -Konik, Vrela ribnička, Kakaricka gora”.

Moćni arsenal naše vojske izazvao paniku u komšiluku Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA