Najnovije

OBJAVLJENE KOMPROMITUJUĆE FOTOGRAFIJE: Masaža koja Klintona može skupo da košta! (FOTO)

Britanski Dejli mejl objavio je ekskluzivne fotografije koji bi verovatno bivši predsednik SAD Bil Klinton želeo da zauvek nestanu. Na njima je zabeleženo kako nekadašnji lider uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, DŽefrija Epstajna.

bil Klinton (Foto: Jutjub)

Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati DŽou Bajdenu u predsedničkoj trci.

Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sedi i osmehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Devojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

Klinton, koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

Osumnjičena "madam" Gislejn Maksvel, koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvel regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen, prenosi Dejli mejl.

Epstajn i Maksvel, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvel.

Da podsetimo, DŽefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog avgusta u zatvoru.

Putin i Lukašenko hitno razgovarali! Više o tome OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA