Najnovije

PORUKA KOJA JE RASKRINKALA NAPREDNJAKE! Nove instrukcije za SNS botove: Vređajte Vučićevu decu, pišite da je Kosovo izgubljeno! (FOTO)

Što više vređati Vučićevu decu, koristiti odvratne uvrede i psovke, Govoriti kako je Srbija počinila genocid, kako je Kosovo izgubljeno, pominjite Mariniku i Đilasa... - samo su delovi teza koje je internet tim Srpske napredne stranke naredio svojim podanicima da pišu na društvenim mrežama i portalima.

SNS botovi (Foto: jutjub)

Već godinama je poznato na koji način funkcioniše internet tim naprednjaka. Iz centrale jave svojim plaćenicima, takozvanim botovima kakve komentare da pišu po društvenim mrežama i portalima, koga treba da vređaju, a koga da hvale. Uglavnom su se do sada pisali pozitivni komentari na račun Vučića, Vlade i naprednjaka. Tačnije na hiljade komentara koji liče jedni na druge.

Takođe, vređaju se lideri opozicije i bilo ko ko se usudi da kaže ili napiše nešto protiv Aleksandra Vučića.

Valjda su shvatili koliko su providni i da odavno njihove aktivnosti nemaju nikakvog efekta, pa su sada rešili da budu "inovativniji" - ostavljaju komentare kako bi izgledalo da ih pišu simpatizeri opozicicje, gde se napadaju Vučićeva deca i ostali članovi porodice, kao i to da bi se stvorio privid da su opoziciono nastrojeni ne samo protiv Vučića, već i protiv Srbije.

- Što više vređati Vučićevu decu, koristiti odvratne uvrede i psovke, Govoriti kako je Srbija počinila genocid, pominjite Mariniku i Đilasa... - navodi se u instrukcijama u prepisci na Fejsbuku pod imenom SNS kancelarija.

Na pitanje šta treba da se piše, dalje se navodi:

- Govoriti da je zemlja ravna i da je sve to zavera SNS i Vučića, treba da zvučite kao ludaci. Pišite o nekim teorijama zavere, gledajte da budu što nenormalnije, treba da zvučite kao nepismene budale i za sve to krivite Vučića i SNS.

Nezaobilazna je i tema Kosova i Metohije, a nalog je taj da izgleda kako je Kosovo izgubljeno, valjda da bi se umanjila Vučićeva odgovornost i zamaskirale spekulacije da je SNS dovedena na vlast zbog obećanja koje su dali međunarodnim institucijama u vezi sa Kosovom.

- Vrlo važno: Govorite da je Kosovo izgubljeno i da nije naše, to govoriti stalno, ali nemojte da pominjete Vučića i da će on da potpiše bilo šta - zaključuje se u poruci.

Sva Vučićeva očajna glumatanja, pogledajte OVDE!

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA