Najnovije

DOŠLI NAPREDNJACIMA NA NAPLATU! Celo naselje se diglo! Hoće novac koji im je obećan za glasanje za SNS!

Romi iz naselja Ogoš u Vranjskoj Banji otvoreno su izrazili nezadovoljstvo radom romskog aktiviste SNS Ivice Imića, koga su optužili za "proneveru para za glasanje", saznaju InfoVranjske iz izvora među Romima u Vranjskoj Banji.

SNS (Foto: Jutjub)

Imić je proneverio novac namenjen glasačima SNS, još nije isplatio ljude kojima je obećan novac ako glasaju za naprednjake. Najveća prevara je vezana za pripadnike Protenstantske crkve u naselju Ogoš, gde je proneverio 6.000 evra namenjenih glasačima, Romima "protestantima" - navodi sagovornik InfoVranjskih, koji je priložio svoje podatke i potpisano priznanje da su to njegove reči.

Prema ovom izvoru, "nezadovoljni Romi, protestanti, ali i ostali, svakodnevno jure Imića za obećani novac".

- Nema dana da ga ne pritisnu naši Romi, kažu: "Obećao si da ćemo ako glasamo za SNS dobiti pare, a para nema, pa te pitamo, Imiću, gde su naše zarađene pare, jer smo glasali po dogovoru".

Izvor tvrdi "da je Imić za svadbu sina dobio apanažu od SNS".

- Od stranke je dobio 120.000 dinara za rakiju, kada je ženio sina, SNS ga je nagradila za "zasluge", bolje reći, lopovluk i prevaru Roma - gnevno zaključuje on.

On posebne primedbe stavlja na teret i Zvezdanu Ramiću, vodećem romskom naprednjaku u Vranjskoj Banji.

- Ramić je prigrabio sve moguće funkcije, potpredsednik je Nacionalnog saveta Roma, predsednik NVO Romskog kulturnog centra, član Saveta za socijalna pitanja u SNS, učitelj romskog jezika u banjskoj osnovnoj školi, član Odbora za projekte Grada Vranja i odbornik u Skupštini Gradske opštine Vranjska Banja!? A to je neviđeni sukob interesa, ili ne?

Soroš ulaže stotine miliona da sruši Trampa!  Pročitajte OVDE sve o tome.

Izvor: Infovranjske.rs 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA