Najnovije

HVALIO SE DA JE UBIO BIN LADENA, A EVO KAKO JE ZAVRŠIO! Američki marinac posle skandala prozvao duboku državu!

Bivši pripadnik američke mornaričke specijalne jedinice "Seal" Robert O'Nil koji se hvalio da je baš on taj koji je prvi pucao i ubio Osamu bin Ladena, napravio je skandal zbog kojeg je izbačen iz aviona

Osama bin Laden (Foto: Jutjub)

Problem je nastao kada se O'Nil slikao prilikom ulaska u avion bez zaštitne maske i sliku objavio na društvenoj mreži Tviter, a ispod koje je napisao: Ja nisam pi*ka!

Slika je kasnije obrisana, ali bahati O'Nil tvrdi da je fotografiju obrisala njegova supruga, a ne on.

Iz aviokompanije "Delta" kažu da ispituju ceo slučaj, dok O'Nil tvrdi da mu je kompanija zabranila da leti njihovim avionima.

- Deo obaveze svakog putnika je da se povinuje pravilima naše kompanije koje u ovom slučaju nalažu nošenje zaštitne maske. Ukoliko bilo koji putnik odbije da poštuje pravilo nošenja zaštitne maske, može se desiti da mu bude zabranjeno letenje avionima naše kompanije u budućnosti - rekao je potparol aviokompanije "Delta", Entoni Blek.

Sa druge strane, "američki heroj" O'Nil poveo je rat preko društvenih mreža tvrdeći da ništa pogrešno nije uradio.

- Da se neko osećao neprijatno zbog mene, ja bih stavio masku na lice. Nemam ja problem sa tim. Ja imam problem da mi neko naređuje da je (masku) stavim. Ne mislim da sam uradio išta pogrešno - tvrdi O'Nil.

U svom "ratu" na društvenim mrežama, Robert O'Nil je negirao postojanje pandemije koronavirusa, a napao je i predsedničkog kandidata DŽoa Bajdena što mu nije "pružio podršku" zbog incidenta sa "Deltom", kao i DŽefa Buša tvrdeći da podržava "duboku državu".

Američki mediji navode da se rasprava na društvenim mrežama neće brzo završiti, i apeluje na svoje građane (kao i mi na naše čitaoce) da budu odgovorni i nose zaštitne maske.

Pročitajte OVDE   kako je to Zaharova sahranila Amere.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA