Najnovije

"PROSRBI U CRNOJ GORI ŽELE DA NELEGITIMNO PROGLASE POBEDU I DA JE BRANE TERORIZMOM": Paranoja u vrhu Đukanovićevog režima!

“Praktično više nije ni tajna da je tzv. prosrpska opozicija pripremila scenario proglašenja pobednika pre vremena i njihovi lideri već govore o “odbrani izborne pobede”, a jasno je čime i kako oni mogu da “brane” izmišljenu pobedu. Pre četiri godine to je bila tajna akcija pokušaja terorizma u izbornoj noći, koju su takođe najavljivali pozivima svojim pristalicama da “budu spremni”.

Duško Marković (Foto: gov.me)

Nadam se da ljudi neće nasesti na njihove sulude akcije i ulaziti u nešto što je direktan sukob sa zakonima ove države. A državne institucije su apsolutno spremne da zaštite javni red i mir, u to neka niko ne sumnja. Konačno, pobednika na izborima može da proglasi samo Državna izborna komisija. Svako drugačije proglašenje pobede je puki avanturizam“, rekao je on za jedan režimski portal.

Marković je rekao da svi oni koji nose trobojke ne poštuju državu Crnu Goru i njene simbole. Da podsetimo, Marković tu ne priča o srpskoj trobojci, već o zastavi Kraljevine Crne Gore.

Najveća auto-litija, u koloni dugoj 5 km, krenula iz Beograda do Crne Gore! Snimke pogledajte OVDE!

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA