Najnovije

NE IZLAZITE NA ULICE, ĐUKANOVIĆ ŽELI INCIDENTE! Medojević uoči izbora: Pobeda se brani na biračkim mestima!

Predsednik pokreta za promene Nebojša Medojević kazao je, povodom tvrdnji ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića da će se na izborni dan 30. avgusta desiti pokušaj destabilizacije Crne Gore, ali i nedavnih izjava predsednika Mila Đukanovića, premijera Duška Markovića, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića i šefa policije Veselina Veljovića, da "i ono malo turista iz BiH i Srbije što su došli na primorje" prekidaju odmore i napuštaju državu.

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

- Samo lopovski DPS može izazvati incidente. Ali naš narod je već dovoljno mudar da zna da prepozna provokacije režima. Samo mirno i uporno, istakao je Medojević i dodao da će narod sigurno biti miran i da ne treba nasedati na Milove provokacije.

- Pobeda se brani na biračkim mestima. Sprečimo krađe, prebrojimo glasove, verifikujmo većinu. Đukanoviću je samo preostalo da izazove incidente. Ne idite samoinicijativno na ulice. Sačekajte političke odluke jedinstvene opozicije - poručio je Medojević.

Dokaz da je Milo ojadio Crnu Goru

Podsetimo, lider koalicije "Crno na bijelo", Dritan Abazović, pokazao je danas na pres konferenciji dokument koji je Vlada tadašnjeg premijera Mila Đukanovica potpisala sa kompanijom Fersa oko Vetroelektrane Možura iako je ta kompanija osam meseci ranije taj posao prodala drugoj firmi.

- Evo krunskog dokaza da je ugovor oko Možure ništavan. Vladimir Kavarić potpisao je ugovor sa Fersom u oktobru 2015. godine, a Fersa je taj posao prodala Cifidexu u februaru iste godine, znači osam meseci ranije. Na ovaj način počinjeno je krivično delo i ugovor mora postati ništavan. Vrhovni državni tužilac (VDT) i Speciilani državni tužilac (SDT), ako ih ima, nemaju šta više da istražuju, stvar je jasna, moraju privesti Đukanovića - saopštio je Abazović.

Ovo je Milov plan za beg - spremio je helikoptere na tri lokacije da ga prebace u Albaniju Više o tome OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA