Najnovije

OVO JE DNO DNA! Amerikanci veoma bolesnim zahtevima ucenjuju Đokovića!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković još uvek nije potvrdio učešće na US Openu, a postoje realne šanse da Srbin preskoči ovo takmičenje.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Veliki broj tenisera, predvođeni Vavrinkom i Nadalom, neće učestvovati na ovom turniru zbog situacije sa pandemijom koronavirusa.

Kako turnir ATP Sinsinati počinje 20. avgusta, sve manje vremena je ostalo teniserima da se izjasne da li će krenuti na američku turneju.

Treba istaći da igračima nije obezbeđen dogovor da nakon turnira u SAD mogu da učestvuju na takmičenjima u Evropi bez zatvaranja u karantin 14 dana.

U međuvremenu se pojavio dokument kojeg će morati da potpišu najbolji teniseri sveta kako bi učestvovali na US Openu.

Na njemu se može videti da Amerikanci zahtevaju da svaki igrač potpiše da u potpunosti prihvata odgovornost ako se nešto rizično dogodi, to uključuje i smrt!

"Svojevoljno prihvatam potpuni rizik za gubitak, ličnu povredu, tešku bolest ili smrt, koja se mogla dogoditi tako što sam bio u kontaktu sa drugim ljudima, kao rezultat što sam prisutan u zgradi (Hotel u kom će odsesti teniseri ili stadion gde se odigravaju mečevi), bez obzira da li je rizik izazvan nemarnosti NTC ili drugim okolnostima!" - samo je jedan deo ovog ugovora koji je procurio društvenim mrežama.

Još jednom hramu preti tragična sudbina Aja Sofije, ova svetinja postaje džamija? Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA