Najnovije

MEDOJEVIĆ STAVIO TAČKU SA SPEKULACIJE: Da li se opoziciona kolicija u Crnoj Gori juče raspala?

Pokret za promjene (PzP) snažno podržava sporazum koji su potpisali nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić, lider koalicije "Mir je naša nacija", Aleksa Bečić i nosilac liste "Crno na bijelo" Dritan Abazović.

Nebojša Medojević (Foto: Jutjub)

Ovoako bi, ugrubo, mogla da se interpretira objava prvog čoveka PzP Nebojše Medojevića, koji je na Fejsbuku pojasnio svoj stav oko juče potpisanog sporazuma o principima nove crnogorske vlade, sa kojim se međutim, i ako je suditi po komentarima koje je sam ostavljao na ovoj društvenoj mreži, isprva nije složio.

Vrlo brzo nakon što su oni dospeli i do medija, Medojević se ponovo oglasio.

- Istina je da me nosilac liste Zdravko Krivokapić nije konsultovao niti informisao, ali to je verovatno zbog toga što je on kao Crnogorac, suverenista i prozapadno i evroatlanski orjentisan političar, odlično znao da je tekst sporazuma 99 odsto identičan sa osnivačkim aktima PzP i našim programom - napisao je Medojević.

Naveo je i da je "strateški cilj PzP i DF ostvaren padom režima Đukanovića", kao i da će "PzP glasati za svaku Vladu bez DPS".

Nešto ranije, U prepisci na Fejsbuku, gde su mu pojedini građani poručili su da su prevareni, Medojević je odgovorio da je i sam zatečen potpisanim.

Rad portala Pravda možete podržati kupovinom knjiga iz naše internet prodavnice, knjige i cene možete pogledati OVDE.

- I ja sam zatečen. Niko me nije konsultovao niti pitao. Ne znam kako će reagovati birači koji su glasali broj devet - napisao je Medojević.

"Vučić je potpisao još jedan dokument u Vašingtonu! Trebalo je da svi građani Srbije dobiju po 1.000 dolara." Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA