Najnovije

Osnovan odbor Srpske desnice u Kruševcu (FOTO)

Pred 120 okupljenih Kruševljana formiran je odbor Srpske desnice. Za predsednika odbora jednoglasno je izabran Dejan Đokić.

Srpska desnica (Foto: Promo)

Pre formalnog dela osnivačke skupštine, prisutne je pozdravio prof dr Miroljub Petrović, koji je istakao značaj Srpske desnice kao patriotske snage koja svojim radom i zalaganjem pokazuje da će uskoro biti najjača opoziciona snaga koja ce izboriti da bude punopravni partner u vlasti.

Izabrani predsednik kruševačkog odbora rekao je da kao pripadnik veteranske populacije prepoznao u Srpskoj desnici opciju koja se od samog početka svog delovanja zalagala za prava boraca i veterana.

„Srpska desnica u svom programu ističe da se zalaže za tradicionalizam, sabornost, rodoljublje, kao i za evroazijske integracije. Posebno bih istakao da se Srpska desnica izričito suprostavlja ulasku u Evropsku uniju kao i u NATO pakt, koji nas je zločinački bombardovao 1999.godine i protiv kojih smo ratovali, a mnogi naši ratni prijatelji stradali.“

Pred 120 okupljenih Kruševljana formiran je odbor Srpske desnice. Za predsednika odbora jednoglasno je izabran Dejan...

Posted by Srpska desnica on Nedelja, 19. maj 2019.

Potpredsednik Damir Šimpraga je pozvao da se ideja Srpske desnice širi u svakoj kući, svakom selu, svakom gradu.

„Srpska desnica i njen lider Miša Vacić, zajedno sa vama i nama, kreće u odbranu Srbije od domaćih izdajnika i stranih neprijatelja. Srpska desnica mora biti zid u odbrani otadžbine.“, istakao je Šimpraga.

„Predsednik Srpske desnice Miša Vacić je jedan od retkih mladih lidera koji se iskreno bori za povratak srpskoj tradiciji. Kod Miše nema lažnog zalaganja za bolju Srbiju zarad ličnih ili partijskih interesa. Rad Srpske desnice jeste nastavak naše borbe političkim sredstvima za očuvanje srpskih nacionalnih interesa.“ rekao je Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost SD i nekadašnji šef obezbeđenja generala Ratka Mladića, pozdravljajući junačku veteransku populaciju Kruševca.

„Grad Kruševac ima četri veteranska udruženje, i upravo sva četri udruženja su od danas zvanično deo Srpske desnice.“, rekao je Miša Vacić, ne krijući svoje zadovoljstvo.

„Ovo je petnaesti grad u kome smo osnovali odbor Srpske desnice. Sloga i jedinstvo srpskih patriota je jedini put kojem stremimo. Iskustvo starih veterana rata odbrane srpstva i energija buntovne srpske mladosti sa ulicnih protesta i demonstracija, uz mudrost srpske inteligencije koja je stala uz desnicu je formula pobede za srpske nacionalne interese. Što je veći pritisak neprijatelja na nas – biće nas više, i širićemo naš uticaj u svim gradovima u Srbiji.

Rusku analizu o ratu Kine i SAD pročitajte OVDE.

Izvor: Nacionalist

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA