Najnovije

OBRADOVIĆ: Vučić nas je obrukao! U Vašingtonu su brisali pod sa njim (VIDEO)

Gost Slavija info tv bio je predsednik Dveri gospodin Boško Obradović. U emisiji Intervju Obradović je detaljno analizirao sadržaj ali i posledice nedavno potpisanog Vašingtonskog sporazuma za koji kaže da je tragičan po Srbiju.

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

Naime sve napore koje je naša diplomatija pokušava zadnjih nekoliko desetina godina da održi da budemo neutralni i da izbegavamo sukobe sa bilo kime Aleksandar Vučić je srušio u jednom danu. On je uspeo da nas posvađa sa EU, Rusijom, Kinom i celim muslimanskim svetom. Deo sporazuma koji se nas najviše tiče je ponovno prepuštanje dela svoje teritorije separatistima.

Obradović smatra da je Vučić upravo zbog svojih ali i Grenelovih sklonosi poveo ovakvu delegaciju na pregovore i to bez ikakvog ovlašćenja Vlade Srbije ili Narodne skupštine. Tragično je i to što mi nemamo apsolutno ništa od ovog sporazuma osim štete. Pa čak i ta najavljena izgradnja infrastrukture služiće za povezivanje Velike Albanije ali i lakšeg prodora NATOa na istok tvrdi Obradović. Obradović dodaje i da Vučić već duže vremena vodi antirusku propagandu preko režimskih biltena i televizije i sve to u nameri da na kraju uvede sankcije Rusiji.

Nažalost u Srbiji i sama opozicija nije dovoljno sposobna i spremna na borbu i moraće u najskorije vreme mnogo toga da menja u svom delovanju kako bi srušila ovakav režim. Predsednik Dveri osvrnuo se i na podršku aleksandra Vučića Milu Đukanoviću i kaže da tu nema ništa čudno jer je Đukanović jedan od osnivača SNS. 

Da li će Izraelu kao bumerang da se vrate posledice priznanja Kosova, saznajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA