Najnovije

"Podneo sam krivične prijave protiv mafije iz SNS!" (VIDEO)

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, podneo je krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Milana Ostojića Sandokana i članova Srpske napredne stranke zbog toga što su, kako kaže za Nova.rs, mafijaškim metodama zloupotrebljavali izbornu volju građana Šapca. Zelenović je krivičnu prijavu podneo i protiv načelnika Policijske uprave Šabac Zorana Jevđića, jer je, prema njegovim rečima, policija posmatrala izbornu krađu, ali nije ništa preduzela.

Nebojša Zelenović (Foto: Jutjub)

Zelenović je naveo da su ponovljeni izbori u Šapcu su potvrdili da je mafija pokretačka mašina u službi Srpske napredne stranke, te da SNS bez podrške kriminalaca nema većinu u tom gradu.

“Bez Sandokana i svih ostalih kriminalaca koji su pobrojani u krivičnoj prijavi, SNS nema većinu u Šapcu. Mi smo sve ovo prijavili i 21. juna, a sad ponovo 5. septembra, ali nismo dobili odgovor ni od policije, a ni od tužilaštva. Zbog toga je u ovoj novoj prijavi obuhvaćen i načelnik Policijske uprave u Šapcu Zoran Jeviđić, jer je policija gledala šta se dešava na dan izbora, a ništa nije preduzela”, navodi gradonačelnik Šapcu, dodajući da izbori u tom gradu još uvek nisu završeni.

“Gradska izborna komisija do sutra ima rok da donese neku odluku. Nikad se nisam mešao u njihov rad, tako da to neću ni sad činiti. Izbori u Šapcu se još održavaju, mi se ne predajemo. Jedini pravi razlog za bavljenje politikom za svakog slobodnomislećeg čoveka je suprotstavljanje režimu na čijem je čelu Aleksandar Vučić”, naveo je gradonačelnik Šapca.

Podsetimo, tokom ponovljenih izbora u Šapcu ponovo su zabeležene brojne nepravilnosti, a kao epicentar izbornih nepravilnosti prepoznato je selo Ševarice.

Đukanović jednim potezom može da prolongira novu vladu! Više o tome OVDE.

Izvor: nova.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA