Najnovije

"Dr Kon, da li je bezbednije na SNS proslavi nameštenih izbora?

"Letovati u Crnoj Gori je loš izbor u ovom trenutku. Trenutno je bezbednije biti na Infektivnoj klinici uz korišćenje maske nego na mestima maksimalnog prenošenja infekcije, poput recimo zabava u Crnoj Gori", izjavio je epidemiolog Predrag Kon, koji je izazvao burne reakcije na Tviteru.

Doktor Kon (Foto: Jutjub)

Među onima koji su imali šta da kažu članu Kriznog štaba je bio i profesor Raša Karapandža, inače šef Katedre za finansije na EBS Univerzitetu u Vizbadenu.

Oglasio se na Tviteru i ukazao na dvostruke aršine Kriznog štaba, posebno se to odnosi na period pre parlamentarnih izbora 21. juna, na kojima se unapred znao pobednik.

- Da li je bezbednije biti na proslavi pobede SNS na nameštenim izborima? Ili prisilnom okupljanju zaposlenih u "Krušiku" na predizbornom mitingu SNS-a? - pitao je Kona profesor Karapandža.

Takođe, na Tviteru je Karapandža ponovo podvukao da su lažirani podaci Kriznog štaba, kada je reč o obolelima i zaraženima.

- Zarad fotelje je lagao. O broju zaraženih, o broju umrlih, a i o broju aktivnih slučajeva. A i dalje laže. Bukvalno se nijedna brojka ne slaže sa drugom - istakao je profesor na Tviteru.

Pogledajte OVDE silinu razorno-parčadnog dejstva rakete 9M79-1F.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA