Najnovije

MISTERIOZNA ŽIVOTINJA PRONAĐENA NA ŽABLJAKU! Niko ne zna šta je u pitanju, fotografija zbunila sve! (FOTO)

Zahvaljujući društvenim mrežama danas mnogo lakše možemo da dođemo do informacija koje nas interesuju i dobijemo odgovore na pitanja koja nas muče.

Šuma (Foto: pixabay. com)

Međutim, da nije uvek tako dokaz je jedna fotografija iz Crne Gore koja je zbunila mnoge korisnike interneta i izazvala čitavu lavinu komentara. Pratilac stranice "Podgorički vremeplov" obratio im se s nedoumicom šta se nalazi na fotografiji koju je uslikao na Žabljaku. U pitanju su pronađeni ostaci, ali još uvek nije jasno čega.

LJudi su odmah počeli da nagađaju o čemu se radi i davali više nego duhovite odgovore na šta bi fotografija mogla da se odnosi. U komentarima su se izrodile nove vrste životinja, oživljavali dinosaurusi i zmajevi, ostaci su dovođeni u vezu s poznatim pesmama i crtanim filmovima.

- To je fosil Žabljakusa pticosa, čuvene izumrle vrste ptica neletačica. Izuzetno očuvan primerak - glasio je jedan od komentara. Drugi korisnik dodaje: "Dinosaurus Žabljakus Fosilus retka životinja vele".

Neki su čak otišli korak dalje pa su ostatke sa slike upoređivali sa osobama koje poznaju, dok su drugi ozbiljno shvatili zadatak i upustili se u polemiku da li se radi o nepotpunim ostacima psa ili vuka.

Jedino je sigurno da, pored opaski "Bolje da nisi ni pitao" i nagađanja o vrednosti, autor fotografije, iako nije dobio pravi odgovor, sigurno se zabavio čitajući komentare na ovoj stranici.

Opsedaju kuću srpske baba Vange! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA