Najnovije

Šarović otkrio pozadinu prebijanja u Novom Sadu i poručio: Ako se nešto desi Vučiću… (VIDEO)

Nemamo Vladu, ali ni Skupštinu. Zakon kaže da se Skupština konstituiše izborom predsednika i potpredsednika Skupštine u roku od 30 dana od dana proglašenja konačnih rezultata izbora. To se nije dogodilo.

Šarović (Foto: Jutjub)

Ovo poručuje opozicioni političar Nemanja Šarović i naglašava da kada bi neko trebalo da preuzme ingerencije od predsednika zemlje zbog nepredviđenih okolnosti, ne bi imao ko to da uradi.

– Mi nemamo legitimnu Skupštinu i Vladu. Vučiću niko nije mogao da da legitimitet da pregovara u Vašingtonu.

Ono što je Vučić potpisao u Vašingtonu je protiv interesa Srbije. Pregovori su bili predstava za medije. Kakve veze imaju Hezbolah i LGBT prava sa ekonomskim sporazumom s Prištinom?

Vučić je pristao da Amerika odluči kako će se podeliti Gazivode, koje 90 odsto pripada centralnoj Srbiji! Za kratko vreme smo se izbrukali u diplomatiji. Planiramo da uvedemo sankcije Belorusiji, koja nam je prijateljska zemlja. Udarili smo šamar arapskom svetu. Primitivni odgovori Mariji Zaharovoj su posebna priča. Vučić je nazvao Putina i Lavrova primitivnim jer su postavili Zaharovu.

Kada je reč o prebijanju u Novom Sadu, to je dokaz da institucije u Srbiji ne postoje. Doduše, još je rušenje u Savamali pokazalo da ovde režim može da radi šta hoće i da se ovde zloupotrebljava policija i tužilaštvo. Srbija je zemlja u kojoj se ni jedna afera ne reševa, gde ministri falsifikuju fakultetske diplome i doktorate – istakao je Šarović.

Bivši član Srpske radikalne stranke je najavio i predstavljanje novog pokreta, a šta je još govorio o aktuelnim temama, pogledajte u video prilogu.

Vučićev režim uskoro kupuje Gejtsovu vakcinu za Srbe! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: srbin.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA