Najnovije

AMERIKANCI MENJAJU TAKTIKU! Nakon što su im Rusi pokazali zube, sada ih prate samo iz helikoptera! (VIDEO)

Američki helikopter pratio je ruski konvoj duž puta u Hasaki nakon nedavnog incidenta u kojem je izvestan broj američkih vojnika povređen, izveštava Al Masdar.

Pratnja (Foto: Jutjub)

Snage Međunarodne koalicije pod vođstvom SAD očigledno menjaju strategiju sučeljavanja sa ruskim trupama u Siriji, nakon nedavne provokacije koja je rezultirala povredama američkih vojnika u severoistočnom delu zemlje.

U novom incidentu ove nedelje, američki vojni helikopteri viđeni su kako kruže oko konvoja ruske vojske u provinciji Hasake.

Na video snimku koji se pojavio na društvenim mrežama se vidi kako američki helikopteri prate i kruže oko ruskog vojnog konvoja.

- Dva američka borbena helikoptera "AH-64 Apače", kršeći sporazume o interakciji strana, pratila su konvoj ruskog vojnog osoblja - navodi se u objašnjenu snimka.

- Očigledno je da komanda Međunarodne koalicije, nakon ozbiljne fizičke i mentalne traume svojih vojnika, nije odustala od pokušaja kontrole kretanja ruskih patrola, ali bez stvaranja prepreka na terenu - piše Sirijska observatorija. 

Kinesku analizau o ruskoj vojnoj moći koja je razbesnela Ameriku pročitajte OVDE.

Izvor: Informer
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA