Najnovije

MILO NAPADOM NA SPC KRIV ZA POVEĆAN BROJ ZARAŽENIH? Nova snaga u Crnoj Gori ispravlja Đukanovićev nemar!

Laboratorije Instituta za javno zdravlje Crne Gore su, od poslednjeg preseka, završile PCR analizu 638 uzorka na novi korona virus, odo kojih je registrovano 187 novih pozitivnih slučajeva.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Prijavljena je smrt kovid-19 pozitivnog pacijenata iz Pljevalja, koji je lečen u Kliničkom centru Crne Gore. U poslednja 24 sata prijavljen je oporavak 132 pacijenta.

- U toku je statistička i epidemiološa obrada rezultata uzoraka koji su poslati na laboratorijsku obradu u Nemačku. Trenutno se radi uparivanje laboratorijskih šifara - barkodova sa imenima pacijenata kao i unošenje rezultata u laboratorijski informacioni sistem - saopšteno je iz IZJZ.

Ukupan broj aktivnih slučajeva kovid-19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 2.635, ne uzimajući u obzir novopozitivne koji su dijagnostikovani u Nemačkoj i čija je statistička obrada u toku.

- Zbog velikog broja pristiglih rezultata, tokom sutrašnjeg dana očekuje se dalji rast broja aktivnih slučajeva - navode iz IZJZ.

Uslediće striktna kontrola javnih površina, objekata i nošenja zaštitnih maski.

- Ono na čemu ćemo posebno insistirati kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivo jeste dosledno poštovanje svih mera - rekao je nakon sastanka sekretar Opštinskog tima za zaštitu i spasavanje Prestonice Cetinja Dejan Lučić.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 7.898. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa kovid-19 infekcijom od početka juna iznosi 125, a od početka godine 134.

Jasno je da nije bilo ugrožavanja Srpske pravoslavne crkve od strane Mila Đukanovića, koje traje od početka godine, bilo značajno manje obolelih od kovida. Ovako, nova snaga u Crnoj Gori koja je zbacila sa vlasti bahatog Đukanovića, na svoja pleća preuzima teret da poboljša nezavidnu situaciju u državi.

Milo žestoko izvređao Srbiju i mitropolita Amfilohija! Više o tome OVDE.

Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA