Najnovije

"Ako je ishod izbora u vašoj zemlji oblikovan zapadnim novcem, Zapad će vam odati priznanje da je u vašoj zemlji – demokratija!"

Zapadna demokratija je lažna demokratija.

Ilustracija (Foto: Nato.int)

Piše: Vladimir Kršljanin

Zapadni sistem, čiji je jedini cilj da se ovekoveči vlast najvećih zločinaca i pljačkaša, šampiona u odstupanju od najvažnije ljudske odlike – morala, temelji se na laži. 

Zapadne političke ideje, čak i kad su zaodenute u naučno ruho, uvek se projektuju tako da se mogu zloupotrebiti. NJihovo preoblikovanje u pravne norme služi legalizaciji laži i zločina. Svih vrsta.

Informacione tehnologije – glavno oruđe hibridnog ratovanja, služe da se svet danonoćno zasipa lažima i da se veštački stvara utisak da su jedine ispravne ideje – zapadne političke ideje i da je zapadni pravni sistem – jedini mogući sistem.

Vladimir Kršljanin (Foto: Jutjub)

A pre svega se to odnosi na demokratiju. Naravno, u zapadnom poimanju. Dakle, lažnu demokratiju.

U njoj postoje aksiomi koji se ne smeju dovoditi u pitanje – parlamentarizam, višestranačje, ljudska i građanska „prava i slobode“. A kada sve ove elemente lažne demokratije redukujemo do apsurda, vidimo da od „demokratije“ ne ostaje ni „d“. Tamo je u stvari neko čudovište sa gadnim imenima: plutokratija, oligahija, kapitalizam, mamon. A čak i ako imate parlament, stranke, ljudska prava i slobode, Zapad vam to ništa neće priznati ako niste obezbedili mogućnost neograničenog uticaja krupnog zapadnog kapitala, odnosno njegovih vlasnika i upravljača, na prilike u svojoj zemlji, odnosno na birače.

Dakle, ako je ishod izbora u vašoj zemlji oblikovan zapadnim novcem, Zapad će vam odati priznanje da je u vašoj zemlji – demokratija!
U suprotnom, optužiće vas za autokratiju, trovanje, proizvodnju virusa, etničko čišćenje, genocid…

„Socijalisti se zalažu protiv pretvaranja ekonomske moći u političku moć.“ Tako je glasio moj amandman koji je 1992, na Drugom kongresu, ušao u tekst Osnova programa Socijalističke partije Srbije. U tim teškim godinama, kada je cunami zapadne lažne demokratije potopio i razorio Evropu, bili smo svesni u čemu je glavni problem. Zato smo i imali demokratsko poverenje naroda da ga predvodimo i zato smo uspeli da pružimo dostojan otpor, koji nam do danas obezbeđuje da budemo ostrvo slobode u potopljenoj Evropi.

Danas bi bio red da i mi, i Rusija, i Kina, i svi slobodni narodi i ljudi, stvari nazovemo pravim imenom.

Dosta je zapadnih laži, pritisaka i nasilja!

Nećemo lažnu demokratiju!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA

ENGLISH NEWS

Nema dostupnih vesti.

Urbancube