Najnovije

MILO DA IDE U ŠUMU?! DA JE REKAO VRAČAR PA DA I RAZUMEM! Dačić zakucao crnogorskog predsednika

Gost večerašnje emisije Hit tvit na TV Pink je ministar spoljnih poslova i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. On je govorio o aktuelnim temama, budućoj vladi i situaciji sa Crnom Gorom i aktuelnim predsednikom Milom Đukanovićem.

Ivica Dačić (Foto: Jutjub)

- Ne volim tu vrstu pitanja i to nisu teme o kojima treba da se priča na televiziji. Ponoviću da smo mi spremni da nastavimo saradnju sa SNS, a odluku će doneti oni kao pobednici izbora - rekao je Dačić na pitanje o budućoj vladi i učešću partije koju vodi u njoj.

Gošća emisije bila je i Ivana Vučićević, glavna i odgovorna urednica Studija B. Ona je istakla da je sigurna da će SPS biti deo nove vlasti.

A o Milu Đukanoviću i njegovoj priči da će braniti Crnu Goru, makar i iz šume…

- Milo je sigurno izgubio orjentaciju jer je rekao da bi išao u šumu. Ja još nisam upoznao Crnogorca koji bi išao u šumu. Da je rekao Vračar, pa i da razumemo. On se sada vratio u vreme svojih početaka. Ja njega znam 30 godina. Smešno mi je kad njegov portparol govori o meni koji sam se kao vratio na velikosrpsku politiku. Čekajte, nisam ja bio kod Dubrovnika već Milo. Pogledajte na internetu ko ima više fotografija sa Slobodanom Miloševićem, ja ili Milo. Drugo, on je vrlo glasan u priči da navodno neko iz Srbije hoće da ukine državnost Crne Gore i pripoji je Srbiji. Pa od koga ste to čuli u Srbiji?! Oni kažu iz MSP "odlazeći ministar Dačić". Pa šta su oni ako sam ja odlazeći?! Oni su onda pluskvamperfekat! - rekao je Dačić.

Više od 60.000 dobrovoljaca za rusku vakcinu! Više o tome OVDE.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA