Najnovije

PRAVA CRNA GORA RAZOTKRIVA MILOV KUKAVIČKI PLAN: Đukanović namerava da pobegne iz zemlje

Lider Prave Crne Gore Marko Milačić smatra da će Milo Đukanović pobeći iz zemlje i ocenjuje da je crnogorski predsednik rob sopstvene moći.

Marko Milačić (Foto: Jutjub)

„Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da ga toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i shvati u kakvom je on stanju, a to je — agonija, panika i očaj“, naveo je Milačić.

„Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz institucije i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osnovane sumnje“, istakao je Milačić.

Povodom izjave Đukanovića da će braniti Crnu Goru „i iz šume ako treba“, Milačić kaže da je „poziv na šume priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa“.

„On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći — to je Milo Đukanović“, zaključio je Milačić.

Prva vlada slobodne Crne Gore u oktobru

Milačić veruje i da će prva vlada, kako je naveo, slobodne Crne Gore, biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti „zapisivanje istorije“.

On očekuje da će Đukanović dati mandat Krivokapiću i da neće odugovlačiti, jer, kako je napomenuo, to od njega očekuje i međunarodna zajednica.

Milačić je najavio i da će zatražiti ispitivanje imovine crnogorskog predsednika, dodajući da veruje da Đukanović neće podneti ostavku.

Kako je Krivokapić osvestio Đukanovića, pročitajte OVDE!

Izvor: sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA