Najnovije

SPECIJALNE SNAGE BLOKIRALE PRIŠTINU: Postavljena bomba za Grenelovu delegaciju?

Jedna od glavnih ulica u Prištini, koja nosi ime bivšeg američkog predsednika Bila Klintona, blokirana je nakon dojave policiji da je u njoj primećen sumnjiv kofer, prenosi Koha.

Priština (Foto: Jutjub)

"Oko 10:30 dobili smo informaciju da se u ulici Bila Klintona nalazio sumnjiv kofer. Ekipe kosovske policije se nalaze na mestu događaja", saopšteno je iz tzv. Kosovske policije.

U saopštenju se dodaje da je deo ulice za sada zatvoren za saobraćaj i biće pušten nakon detaljnog pregleda mesta događaja.

Podsetimo, sve ovo se dešava uoči posete specijalnog izaslanika predsednika Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričarda Grenela koji će lično nadgledati sprovođenje potpisanog sporazuma iz Vašingtona, a koji javnost na Kosovu smatra katastrofalnim za privremenu albansku vlast u južnoj srpskoj pokrajini.

Ričard Grenel stiže na tzv. Kosovo u posetu radi primene sporazuma postignutog u Beloj kući. Grenel će na tzv. Kosovo doći sa još 13 američkih zvaničnika koji će predstaviti projekte za tzv. Kosovo i region u okviru sporazuma postignutog sa Srbijom.

Šta je Dodik pisao Trampu, saznajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA